Galleria

Huone Romantiikka

 

Huoneet Itämainen satu

 

Huoneet Lappi

 

Yhteistiloja, suihku, WC

 

Loft -majoitus

Huoneet

lapland-418-fi

Lappi

Huoneessa on kaksi erillistä vuodetta, jotka voidaan niin halutessanne tietenkin yhdistää. Porontaljat ja lappilainen tematiikka vievät teidät pohjoissuomalaisiin tunnelmiin. Näette taatusti unia revontulista. Tämä mökki on 10 m2.

Toinen mökki on alaltaan pienempi eli 7,5 m2 sekä myös lappilaisittain sisustettu, ja soveltuu loistavasti yhden vieraan majoitukseen. (more…)

Lue lisää

vostok-skazka-418

Itämainen satu

Majoittuessanne tässä osassa majataloamme te todella huomaatte olevanne itämaisessa tarussa! Antakaa mielikuvituksenne lentää. Kaksi mökkiä pinta-alaltaan 12 m2 on sisustettu käyttäen keskiaasialaisen jurtan teemaa.

Molemmissa niistä majoittuu 2 henkilöä, sekä on myös reilusti tilaa tavaroille ja varavuoteelle. Jurtasta poistuessanne voitte rentoutua persoonallisesti sisustetussa lepotilassa. (more…)

Lue lisää

romantika-418

Romantiikka

Täällä unohdatte välittömästi kaupungin kiireet. Kesämökin mieleen tuova tunnelma on kuin pienestä torpasta korpijärven rannalla. Täällä majoittuessanne olette kuin luonnon helmassa. Tässä mökissä on kahden hengen vuode, mitoiltaan 160 x 200 cm. Mökki on 9 m2. (more…)

Lue lisää

Perhe loft-asunto

loft-thumb

Loft -majoitus

Saman historiallisen rakennuksen yläkerrassa oma uniikki avara noin 110 m2 loft-asunto, oma sisäänkäynti, omat suihkutilat ja vessa. Juuri remontoiduissa tiloissa on kolme makuualkovia, joissa ei ole perinteisiä seiniä, vaan niiden tilalla kauniita kevyitä koristeellisia seinämiä jotka jakavat huoneiston erillisiin alueisiin.

Tila on tarkoitettu yhdelle perheelle tai yhdessä yöpyvälle isommalle porukalle. Yhteensä tänne mahtuu yöpymään jopa 10 henkilöä. Hyvin kodikas, värikäs sisustus. Teidän käytössä on minikeittiö, jossa astiat, kahvi- ja teeveden keittimet, jääkaappi, mikro ja astianpesukone, ei ole keittiötä joten ei ruoanlaittomahdollisuutta. Yhteinen oleskelutila ja 2 televisiota. Tässä viihtyy sekä perhe että isommatkin porukat.

Hinta: 95€ / 2 hlö, seuraava +35€
(375€ / 10 hlö) (more…)

Lue lisää

Sijainti

Pietari – Lahti
2,5 tunnin matkan päässä Allegro-junalla
92 km Helsinki-Vantaan lentoasemalta (1,5 часа bussilla)
Lahti – Helsinki
1 tunnin junamatka
Kauppakeskus Trio 1,5 km
Lahden rautatieasema 200 m Messilän laskettelukeskus 10,4 km
Lähin ruokakauppa 1 km Ravintoloita 1 km
Moisionkatu 4 b
15100 Lahti
+358400 822 115
toini.haimi@gmail.com